Winkel

Wat is Olaplex?
Olaplex is een van de nieuwste technologische doorbraken op het gebied van haarverzorging. Het zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar, ontstaan door bijvoorbeeld chemische behandelingen, weer gehecht worden. Dit ontstaat voornamelijk door gebruik van hitteproducten als de stijltang of de föhn, of door het blonderen/verven van het haar. Zwavelbruggen bepalen de stevigheid van het haar, als deze beschadigd raken kan je haar dunner en zwakker worden.

Olaplex is een soort wondermiddel dat ervoor zorgt dat het haar weer supergezond, glanzend en sterk wordt. Gespleten haarpunten en haarbreuk zijn na gebruik van Olaplex verleden tijd. Olaplex herstelt het haar van binnenuit, in plaats van vele andere producten die alleen de buitenkant verzorgen.

Het hydrateert en verzorgt het haar zodat het in optimale conditie is. Ook als je moeite hebt met de groei van je haar, door gebruik van de producten van Olaplex komt je haar weer in topconditie waardoor het haar sneller groeit. Olaplex is vrij van Siliconen, phtalalten, polymeren, parabenen, aldehyden en gluten en vrijwel geschikt voor ieder haartype. Ook is Olaplex 100% vegan en dierproefvrij, hoe fantastisch is dat?

Resultaat 1–9 van de 14 resultaten wordt getoond