Ons team

Wim

Ik ben Wim Koele, de eigenaar van de kapsalon. Ik ben al ruim 32 jaar werkzaam in het kappersvak, waarbij ik in dienst bij mijn vader begonnen ben. Nog steeds geniet ik iedere dag van het vak, doordat ik elke dag weer andere mensen mag voorzien van een mooi kapsel. Dit kunnen nieuwe klanten zijn, maar ook klanten die al langer trouw bij mij komen. Door de jaren heen is er ook veel veranderd: ik ben nu zeker 25 jaar ondernemer, het interieur van de kapsalon is meerdere keren verandert en ook de verschillende trends gaan wij natuurlijk in mee. Ik hou van gezelligheid in de salon, de koffie staat altijd klaar!

Nicolien

Hallo, mijn naam is Nicolien. Ik werk sinds 1986 bij Kapper (Wim) Koele. Ik ben in dienst gekomen bij Wim’s vader en na de overname in dienst gebleven. In mijn werk vind ik de afwisseling heel leuk. Op zaterdagochtend vroeg een tafel vol mannen aan de koffie of een bruid in de vroege morgen, alles is mooi om te doen. Op dinsdagochtend werk ik in het verzorgingshuis Mari Posa. Veel rolletjes zetten en veel dankbaarheid terug. Ook dat is super! Dus: een geweldig vak!

Yvonne

Ik ben Yvonne van Egteren-Van Boven en woon in Oldebroek. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben 19 jaar kapster waarvan 9 jaar bij Kapper Koele. Het leukste aan het kappersvak vind ik de afwisseling en dat het steeds weer vernieuwd. Ik hou het meest van het creatief bezig zijn en mezelf weer nieuwe dingen aanleren!

Anniek

Hoi allemaal! Ik ben Anniek van Essen- Bonthuis. Ik ben inmiddels 9 jaar werkzaam in het kappersvak. De afwisseling in het vak en het werken met mensen natuurlijk vind ik erg leuk! De nieuwe trends blijven mij motiveren om elke klant weer nieuwe ideeën te geven voor zijn/ haar kapsel.

Jessie

Hoi allemaal, ik ben Jessie en ik ben 10 jaar werkzaam in het kappersvak. Hiervan nu 4 jaar bij Kapper Koele. Het leuke aan dit werk vind ik de gezelligheid met mensen, maar ook het elke keer weer opnieuw creatief bezig zijn. Ik krijg een voldaan gevoel wanneer mensen tevreden weer naar huis gaan.